Hei og velkommen til min web-side!

Mitt navn er Sanjin Salahovic, og ”Hypnoterapi Mobilis” er min klinikk i Arendal. Jeg er ”Diplom hypnoterapeut”, ”Member of Association of Ethical and Professional Hypnotherapists” (M.A.E.P.H.) Som hypnoterapeut og EFT utøver – Emotional Freedom Technique (EFT) er en videreutvikling av Tankefeltterapi (TFT) og medlem av “Norges landsforbund av homøopraktikere” (NLH) kan man finne meg i Utøverregisteret i Brønnøysund som en “Registrert Homøopraktiker MNLH, Hypnoterapeut og tankefeltterapeut”.

”Mobilis” er latin (auto+mobilis=automobil) og betyr: bevegelig, foranderlig… Hypnoterapi handler nettopp om forandring. Dårlige følelser forandres til de gode. Hvis du er interessert i å vite mer om den mektige terapien som hypnoterapi er, og alle de verktøyene jeg bruker – hypnotisk innføring i REM-tilstand, Emotional Freedom Technique (EFT), Neurolingvistisk programmering (NLP) – samt om min idémessige og filosofiske grobunn, kan du lett finne informasjon her ved å klikke på en rubrikk du er interessert i…

I rubrikken ”behandling” kan du lese om mer en 70 saker jeg jobber med, men det er bare å spørre om noe ikke er nevnt der…De fleste plagene våre, enten psykiske eller somatiske, er underlagt problemer i følelsene våre så er det bare å bruke fantasi.

Under “Blogg”, kan du lese det jeg skriver om min praksis, mitt fag og min yrkesfilosofi.. Der kan du også lese hva klientene mine skriver om meg og terapi.

Hvis du finner noe av interesse for deg, og bestemmer deg for å komme til meg i terapi, kan du her finne informasjon om min profesjonelle bakgrunn, utdanning og erfaring. ”Kontakt”-rubrikken inneholder all info du trenger for å stille spørsmål og/eller bestille time hos meg.

Det er en glede for meg om du finner min side interessant og/eller lærerik. Jeg ser frem til å jobbe med deg i tilfelle du finner ut at en forandringseffektiv hypnoterapi kan være til nytte for deg…

Sanjin Salahovic
Reg. Homøopraktiker MNLH, MAEPH
Hypnoterapeut og tankefeltterapeut